Stiri Alba

200.00 RON Fuel Shark Saver * Economizor De Combustibil * Economie Intre 50-75%. Sebes

Marcheaza ca spam clasificat gresit duplicat expirat ofensator

Automobile Data publicarii: Februarie 27, 2014
  • Tara: Romania
  • Judetul: Alba
  • Oras: Sebes
  • Cartier / Sector: Mihail Kogalniceanu

“Poate parea de necrezut, dar este adevarat100% – consumul masinii mele a ajuns la 3.2 l la 100 de km!!!”

Nici nu ma mai intereseaza ca pretul benzinei tot creste. Economisesc lunar 70% din ceea ce cheltuiam inainte pe combustibil pentru masina!

DOAR CONECTEAZA LA PRIZA SI ECONOMISESTE!

Te-ai saturat de cresterea preturilor la benzina si motorina? Te-ai saturat sa cheltui o groaza de bani lunar, doar ca sa poti circula de acasa la servici si inapoi? In concordanta cu ce spun expertii de pretutindeni,romanii vor mai asista la cresteri ale combustibilui si anul acesta. Pretul tot mai mare. Poluare tot mai mare.Cu acest dispozitiv nu numai ca economisesti dar mai ajuti si la salvarea mediului . Cu acest dispozitiv nu doar economisesti bani,salvezi si mediul inconjurator.Vrei sa respiri aer mai curat, sa traiesti intr-o lume mai putin poluata?

Pune capat cresterii constante a cheltuielilor cu combustibilii pentru masina. Foloseste dispozitivul inovator de economisire - Fuel Shark Saver la masina ta. Acest produs este un unicat, nu se aseamana si nu functioneaza ca alte produse.Are la baza o tehnologie revolutionara , inovativa fiind conceput sa reduca consumul cu pana la 70% la orice tip de masina,
Functioneaza,economiseste combustibil si bani.Trebuie doar conectata la priza brichetei in masina.

Ofera masinii tale stabilitate si masina ruleaza substantial mai bine, cu mai putin combustibil. Fuel Shark Saver actioneaza asupra tuturor aparatelor care produc perturbari in retea . Marele beneficiu al stabilizarii sistemului electric al masinii este acela ca motorul incepe sa functioneze mai bine. Rezultatul este o combustie mai buna, emisii mai putin poluante , mai putini bani cheltuiti.
BENEFICII OFERITE DE Fuel Shark Saver

Scade consumul la 100 de km
Emisii mai putin poluante
Creste puterea masinii
Echilibreaza sistemul electric
Prelungeste viata bateriei
Usor de instalat
Accesibila.
Este un produs de inalta calitate. Dispozitivul are certificat de calitate si indeplineste toate cerintele Europene.Mai exista produse pe piata europeana care pretind ca ajuta la reducerea consumului de combustibil,insa doar Fuel Shark Saver indeplineste toate conditiile unui produs de inalta tehnologie, revolutionar si este certificat.Ai incredere doar in original.
Fuel Shark Saver dispozitiv de inalta calitate, a carui eficienta a fost dovedita in intreaga lume,a ajutat mii de familii sa faca economii prin reducerea consumului de combustibil necesara functionarii masinilor lor.
Spre deosebire de alte dispozitive similare care se vand in tara, Fuel Shark Saver a fost testat in cadrul a trei teste diferite efectuate in laboratoare Europene. Fuel Shark Saver a trecut cu succes toate aceste teste. Mai departe, poti vedea pe site certificate emise de tot felul de institutii.Usor de folosit – doar conecteaza-l la priza si economiseste!
AI INCREDERE IN PRODUSUL ORIGINAL

Universal – se potriveste oricarei masini
Eficient – economisesti combustibil pana la 75%
Accesibil – cel mai bun pret pe piata
Usor de folosit – doar conecteaza-l la priza si economiseste.
CUM FUNCTIONEAZA?

Componentele sistemului electric al masinii interactioneaza una cu alta. Pentru a obtine performante sporite de la masina, aceasta trebuie sa posede un circuit electric periferic perfect curat. Multe masini dezvolta dezechilibre electrice de-a lungul timpului datorita cererilor diverselor accesorii sau din cauza uzurii normale a bateriei sau a altor parti componente.
Modul de functionare al Fuel Shark Saver permite stabilizarea instanta a sistemului electric al masinii, rezultand un consum efiencientizat si performante mai bune. Unul din beneficiile stabilizarii sistemului electric al masinii, este ca bujiile, respectiv,injectorul vor oferi scanteie mai puternica , furnizand o combustie mai buna.Asta va creste puterea masinii,va duce la scaderea consumului si in plus la emisii mai putin poluante.
Aceasta tehnologie revolutionara ofera posesorului o modalitate de a economisi bani la pompa si de a ocroti pe cat posibil si mediul inconjurator. Mai mult, nu exista taxe de instalare. Doar conecteaza Fuel Shark Saver in adaptorul pentru bricheta si un led albastru te va anunta ca Fuel Shark Saver functioneaza, iti va reaminti ca reusesti sa economisesti bani!Informatii-Telefon: 0740-244939 / 0772-100624 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 09:00-21:00.

Contacteaza vanzatorul

Informatii utile

  • Evitati anunturile false si actionati local sau platiti prin PayPal
  • Nu platiti cu servicii anonime (WU, Moneygram etc)
  • Nu faceti tranzactii in afara tarii. Nu acceptati plati sau ceuri din afara Romaniei
  • Acest site nu e implicat in nici o tranzactie; nu gestioneaza plati, transport, garantii si nu ofera nici un fel de protectie impotriva inselaciunilor

Comentarii

    Lasa un comentariu ( soam-ul si limbajul ofensiv o sa fie sterse )